Grilovaný nadívaný pstruh

Potřebujeme:

  • pstruha,
  • 100 g cibule,
  • 100 g hub,
  • 2 plátky anglické slaniny,
  • citrón,
  • listovou petržel ,
  • sůl, pepř


Na pánvi orestujeme plátky anglické slaniny, vyjmeme a přidáme nakrájenou cibulku a houby. Dochutíme solí pepřem a listovou petrželkou. Očištěného pstruha osolíme, opepříme, pokapeme citrónem, naplníme anglickou slaninou a připravenou směsí. Uzavřeme špízovou jehlou a zvolna pečeme cca 20 minut.

Zdroj: Grilovaný nadívaný pstruh; Babicovy dobroty TV Nova http://dobroty.nova.cz/clanek/epizody/grilovany-nadivany-pstruh.html [On-line 07.01.2013]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *