VEPŘOVÁ KRKOVICE NA GRILU S ČESNEKEM

  • Krkovice cca 750g vcelku
  • palička česneku
  • olivový olej
  • kmín
  • pepř
  • Sůl

Krkovici našpikujeme polovičním množstvím česnekových stroužků, nasolíme, napepříme a okořeníme kmínem. Přendáme na připravený alobal, obsypeme zbylým česnekem a zalijeme olivovým olejem, zabalíme dvojitě do alobalu, aby nic z balíčku neuniklo a dáme na rozpálený gril pod poklici grilovat za občasného otáčení asi 40 min.

Hotové maso vyjmeme z grilu a necháme odpočívat zabalené v alobalu.

Zdroj: Rozpal to šéfe!, Zdeněk Pohlreich, Komplet recepty z 1. dílu Rozpal to, šéfe!; iprima.cz, http://www.iprima.cz/rozpaltosefe/komplet-recepty-z-1-dilu-rozpal-to-sefe?special=593827 [on-line18.5.2014]

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *